ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΕΩΝ & ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

To Σχέδιό Μας Για Μια Φωτεινή Ηλιούπολη

Θα αλλάξουμε την πόλη μας με σχέδιο και σκληρή δουλειά!

Το μήνυμα του Δημήτρη Ευαγγέλου

Αγαπητοί συμπολίτες μας, φίλες και φίλοι,

Οι έχουμε μεγάλωσει στην Ηλιούπολη γνωρίζοντας την ιδιαίτερη αξία του τόπου μας. Την πλεονεκτική του τοποθεσία, την ποιότητα των ανθρώπων του και την αίσθηση της γειτονιάς. Τα τελευταία χρόνια, όμως, βιώνουμε τη διαρκή εγκατάλειψη και μένουμε πίσω από τους γειτονικούς μας δήμους που προοδεύουν.

Στην παράταξη “Ηλιούπολη Φωτεινή Πόλη” θέλουμε να βάλουμε τέλος σε αυτή την πραγματικότητα. Να πάμε την πόλη μας πάλι ψηλά. Να γίνει μια φωτεινή πόλη, αυτό ακριβώς που υπογραμμίζει το όνομα του συνδυασμού μας.

Σε αυτή τη σελίδα θα διαβάσετε το πρόγραμμα που θέλουμε να θέσουμε σε εφαρμογή για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή στην πόλη μας. Ξεκινώντας από τα βασικά, αλλά και καθολικά, όπως η καθαριότητα, και με δράσεις σε κάθε τομέα. Στο περιβάλλον, στα σχολεία, στους αθλητικούς χώρους, για τη διευκόλυνση των δημοτών στην καθημερινότητά τους. Ψηφιακές δράσεις που θα κάνουν την Ηλιούπολη μια “έξυπνη πόλη”.

Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε σκληρά για να το πετύχουμε. Γραφείο μας θα είναι οι γειτονιές της πόλης μας και συνεργάτες μας όλοι οι δημότες. Μέσα από αυτή τη συνεργασία έχουμε διαμορφώσει και το πρόγραμμά μας. Ρεαλιστικό και στοχευμένο, με λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Με τη δική σας βοήθεια θα έχουμε την ευκαιρία να το πραγματοποιήσουμε.

Αρχικά με την ψήφο σας και στη συνέχεια με την αξιολόγησή σας. Ο Δήμος μας είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα. Και όλοι εμείς είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό.

Tο Πρόγραμμά Μας

To πρόγραμμά μας σε σύντομα, θεματικά βίντεο