Κυκλοφοριακό χάος στην Αγία Μαρίνα

Το απόλυτο χάος: Αυτό περιγράφει τα όσα φρόντισε (ή μάλλον δεν φρόντισε) να κάνει η απερχόμενη δημοτική αρχή για τον εορτασμό της Αγίας Μαρίνας.

Δημοτική Αστυνομία; Η Δημοτική αστυνομία χρειάζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις και όχι για να εξυπηρετεί την προεκλογική καμπάνια του Δημάρχου μοιράζοντας νερά και χυμούς έξω από το μετρό! Ένα απόλυτο κυκλοφοριακό χάος, τόσο πριν, όσο και μετά την λιτάνευση της αγίας εικόνας. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το κυκλοφοριακό χάος επικράτησε κατά την διάρκεια της λιτάνευσης, με τους ανθρώπους της ενορίας να προσπαθούν σε κάθε δρόμο να σταματήσουν οι ίδιοι την κυκλοφορία (‼️) για να περάσει η εικόνα.

Κύριε Χατζηδάκη “δεν φταίει το lockdown και η απλή αναλογική” για την απουσία διοίκησης στην πόλη. Αν ακόμη και τρεις μήνες πριν τις εκλογές, δεν μπορείτε να τηρήσετε τα προσχήματα σε μια τόσο μεγάλη γιορτή για την πόλη, καταλαβαίνει κανείς πολλά για τα πεπραγμένα σας τέσσερα χρόνια τώρα.

Από την άλλη, υπάρχει και η αισιόδοξη πλευρά, μιας και φροντίζετε ακόμη και λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές να υπενθυμίζετε στον κόσμο ότι η Ηλιούπολη αξίζει και χρειάζεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια υπεύθυνη και σοβαρή δημοτική αρχή. Οι υπηρεσίες του δήμου πρέπει να βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του πολίτη εξυπηρετώντας τις ανάγκες του και όχι να εργαλειοποιούνται για προεκλογικές φιέστες μπροστά στις κάμερες.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *